Ádvent 1. vasárnapja

Hirdetések

Advent 1. vasárnapja

November 28.

 

 1. Hétfőtől kezdődően hétköznaponként a reggeli rorate szentmisék 6 órakor kezdődnek. A rorate szentmisék előtt gyóntatni is fogunk.
 2. Szeplőtelen fogantatás ünnepére készülünk kilenceddel november 30-tól, amelynek első alkalma kedden lesz az esti szentmise előtt fél 6-kor.
 3. Egész napos szentségimádást tartunk templomunkban december 2-án, csütörtökön reggel 7 órától az esti szentmise kezdetéig. Kérjük a testvéreket, hogy iratkozzanak fel a kitett lapra, hogy biztosítva legyen az Eucharisztia őrzése.
 4. A Palóctáj Mézlovagrend szervezésében Böjte Csaba érkezik városunkba december 5-én, vasárnap. Az esti szentmisét Csaba testvér mutatja be 18 órakor.
 5. A 2022-es évre már előjegyezhetők miseszándékok a sekrestyében!
 6. Tisztelettel kérjük a testvéreket, hogy akik ebben az évben még nem fizették be az egyházi hozzájárulást, tegyék meg azt! Arra is felhívjuk a figyelmet, hogy ennek minimum összege 4000 Ft fejenként.
 7. Kérjük azokat, akik a jövő évre is szeretnék előfizetni az Adoremust, Új Embert, Keresztény életet hogy iratkozzanak fel a sekrestyében.
 8. Múlt héten a Karitász javára gyűjtöttünk, amelynek összege 139.025 Ft volt. (Szécsény 128.775 Ft, Pösténypuszta 8.850 Ft, Benczúrfalva 1.400 Ft). Köszönjük a testvérek nagylelkű adományait!
 9. Plébániai imaszándék: egyházközségünk adventi készületéért.
 • A hét ünnepei:
 • November 29. (hétfő) – A szeráfi rend összes szentjei – ferences ünnep
 • November 30. (kedd) – Szent András apostol – ünnep
 • December 3. (péntek) – Xavéri Szent Ferenc áldozópap – emléknap