Hirdetések, Évközi 2. vasárnap

Hirdetések

Évközi 2. vasárnap

Január 14.

  1. A hétköznap reggeli Szentmisék a Rendház Téli kápolnájában vannak. Megközelíthető a Rendház bejáratától.
  2. Plébániai Családos Farsangi Bált szervezünk január 27-én a Katolikus Iskola aulájában. Minden korosztályt szeretettel várunk, hogy ismét átélhessük a családi és közösségi összetartozás fontosságát. Kezdési időpont: 15 óra (gyülekező 14.30-tól), részletek a faliújságon lesznek. A farsangi bál és együttlét lebonyolításához támogatókat is keresünk. A 2.000.- Ft-os felnőtt és 500.- Ft-os gyerek belépő jegyek mellett – amelyek a jövő heti Szentmisék után és a helyszínen is megválthatók –, támogató jegyek is lesznek. Szívesen fogadunk továbbá lelkes segítőket az esemény lebonyolításához. Az est főszervezője is ismét Gajzinger Judit! Tombolatárgyak felajánlására is buzdítunk Benneteket! A tombolára felajánlott tárgyakat a sekrestyében gyűjtjük.
  3. Szentlélek szeminárium indul plébániánkon január 17-től tíz héten át szerda esténként. Jelentkezni 16 éves kortól lehet a sekrestyében, ill. a plakátra kiírt e-mail címen, ill. telefonszámon. Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 10 évben nem vettek részt ilyen lelkigyakorlaton. Jelentkezési határidő: január 15.
  4. A tematikus szentségimádások következő alkalma január 18-án lesz, melynek keretében elhagyott embertársainkért is könyörgünk.
  5. A házszentelések január 6-tól kezdődtek. Kérünk Benneteket, hogy személyesen egyeztessetek időpontot valamelyik Testvérrel, vagy iratkozzatok fel a sekrestyében, amennyiben szeretnétek kérni lakhelyetek megáldását.
  6. Továbbra is jelentkezőket várunk a vasárnapi 10-es Mise utáni teaosztás Higgyétek el, jó, ha nem csak fogyasztók vagyunk!
  7. Akik a következő évben szeretnének templomunkban házasságot kötni, kérjük, jelezzék ezt a szándékukat a plébániai irodán.
  8. Plébániai imaszándékunk: a pletykák és rágalmak áldozataiért, a tiszta és egyenes beszédért.
  9. A hét ünnepei:
  • Január 16. (kedd) – Szent Berárd és társai, a Rend első vértanúi – ferences ünnep
  • Január 17. (szerda) – Szent Antal apát – emléknap
  • Január 18. (csütörtök) – Árpád-házi Szent Margit szűz – ünnep