Hirdetések, Évközi 4. vasárnap

Hirdetések

Évközi 4. vasárnap

Január 28.

  1. Hálás köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik aktív részvételükkel, háttérmunkájukkal, támogatásukkal vagy bármi más segítséggel hozzájárultak a plébániai farsang nagyszerű lebonyolításához! Jó volt ismét testvérekként és barátokként együtt ünnepelni! Külön köszönet az esemény főszervezőjének, Gajzinger Juditnak, segítőinek, Igazgató Úrnak, aki rendelkezésünkre bocsátotta a Katolikus Iskola auláját, a technikai segítőknek, és mindenkinek, aki hozzájárult az est örömteli megvalósításához!
  2. Akik a következő évben szeretnének templomunkban házasságot kötni, kérjük, jelezzék ezt a szándékukat a plébániai irodán.
  3. A jegyesoktatás február 17-én, szombaton kezdődik 19 órakor. Várjuk mindazokat, akik ebben az évben szeretnének házasságot kötni. A részletes program a faliújságon lesz olvasható.
  4. Egész napos szentségimádást tartunk templomunkban február 1-én, csütörtökön, a reggeli Szentmise végétől az esti Szentmise kezdetéig. Kérjük a Testvéreket, hogy iratkozzatok fel a kitett lapra, hogy mindig legyen valaki közülünk az Úr Jézus mellett. ½ 5- ½ 6-ig ismét a Szent Rita litániacsoport vezet imaórát a templomban.
  5. Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz február 2-án. Az esti ünnepi Szentmise a gyertyaszenteléssel kezdődik a folyosói nagy keresztnél. Ez egyben a Megszentelt Élet napja is, imádkozzunk minden szerzetesért és új hivatásokért is.
  6. Február 3-án, szombaton Szent Balázs püspök és vértanú ünnepe lesz. Aznap, valamint a következő vasárnap a Szentmisék végén Balázs-áldásban részesülhetünk.
  7. A Betegek Világnapjához kapcsolódóan február 11-én, vasárnap a 10 órás Szentmisében szolgáltatjuk ki ünne­pé­lyes keretek között a Betegek keneté A szentséget minden kora vagy egészségi állapota miatt rászoruló hívő felveheti, aki fel­készült rá (gyónás, áldozás). Buzdítunk Benneteket, hogy minél többen éljetek ennek a szentségnek a kegyelmével is, amely épp betegségeinkben és megtörtségünkben erősít meg minket. Kérjük, iratkozzatok fel a szentség felvételére a sek­restyében!
  8. Az Új Ember és az Adoremus megrendelt számai a templomfolyosón kihelyezett tartóról vihetők el. Kérjük, hogy azok vigyenek belőle, akik erre az évre feliratkoztak! Az előfizetés befizetését a sekrestyében rendezhetjük negyed-, fél vagy egy évre előre.
  9. Jövő vasárnap Benczúrfalván is lesz
  10. Plébániai imaszándékunk: papi és szerzetesi hivatásokért.
  11. A hét ünnepei:
  • Január 31. (szerda) – Bosco Szent János áldozópap – emléknap
  • Február 2. (péntek) – Urunk bemutatása (Gyertyaszentelő Boldogasszony) – ünnep