Hirdetések, Évközi 5. vasárnap

Hirdetések

Évközi 5. vasárnap

Február 4.

  1. Akik a következő évben szeretnének templomunkban házasságot kötni, kérjük, jelezzék ezt a szándékukat a plébániai irodán.
  2. A jegyesoktatás február 17-én, szombaton kezdődik 19 órakor. Várjuk mindazokat, akik ebben az évben szeretnének házasságot kötni. A részletes program a faliújságon olvasható.
  3. A tematikus szentségimádások következő alkalmán, február 8-án betegeinkért imádkozunk.
  4. A mai Szentmisék végén Balázs-áldásban részesülhetünk.
  5. A Betegek Világnapjához kapcsolódóan február 11-én, vasárnap a 10 órás Szentmisében szolgáltatjuk ki ünne­pé­lyes keretek között a Betegek keneté A szentséget minden kora vagy egészségi állapota miatt rászoruló hívő felveheti, aki fel­készült rá (gyónás, áldozás). Buzdítunk Benneteket, hogy minél többen éljetek ennek a szentségnek a kegyelmével is, amely épp betegségeinkben és megtörtségünkben erősít meg minket. Kérjük, iratkozzatok fel a szentség felvételére a sek­restyében!
  6. Az Új Ember és az Adoremus megrendelt számai a templomfolyosón kihelyezett tartóról vihetők el. Kérjük, hogy azok vigyenek belőle, akik erre az évre feliratkoztak! Az előfizetés befizetését a sekrestyében rendezhetjük negyed-, fél vagy egy évre előre.
  7. Plébániai imaszándékunk: a betegekért.
  8. A hét ünnepei:
  • Február 5. (hétfő) – Szent Ágota szűz és vértanú – emléknap
  • Február 6. (kedd) – Keresztelő Szent Péter, Miki Szent Pál és társai, japán vértanúk – ferences emléknap
  • Február 10. (szombat) – Szent Skolasztika szűz – emléknap
  • Február 11. (vasárnap) – A betegek világnapja