Hirdetések, Nagyböjt 4. vasárnapja

Hirdetések

Nagyböjt 4. vasárnapja (Laetare-Vasárnap)

Március 10.

  1. Ma tartjuk az egyházközségi képviselőtestületi választás Szeretettel kérjük, hogy aki csak teheti, a Szentmise után szavazzon! Lehetőség van rá a kórus alatt vagy a templom mellékfolyosóján. A lepecsételt szavazólapokat a ministránsok, ill. segítők osztják. Minden 18. életévét betöltött hívő szavazhat. Egy szavazó 16 főre adhatja le szavazatát (ebben már benne lesznek a póttagok, de ezen felül lesznek még, akik hivatalból tagjai a Testületnek). Kérem, hogy Isten színe előtt hozzuk meg döntéseinket! Köszönjük!
  2. Ma még tart a Magyar Katolikus Püspöki Kar buzdítására szervezett tartósélelmiszer gyűjtés a rászorulók javára. Adományainkat a nap folyamán még elhelyezhetjük a Szűz Anya szobránál. A Katolikus Karitász ezen kívül egy adományvonalat is működtet. A 1356-os telefonszám hívásával 500 Ft-tal támogathatjuk ezt az alapot. Mindenki segítségét előre is köszönjük.
  3. Minden Szentmiséhez kapcsolódóan van gyóntatás. Kérünk Benneteket, hogy időben gondoljatok a Húsvét előtti Szentgyónásotok elvégzésére, és ne hagyjátok azt az utolsó pillanatokra!
  4. A tematikus szentségimádások következő alkalma március 14-én, csütörtökön lesz. Imádkozunk azért is, hogy mindannyiunk megtalálhassa a szolgáló szeretet neki- és környezetének leginkább megfelelő módját családjában és az Egyházban is.
  5. A plébániai iroda március 15-én zárva lesz!
  6. Nagyböjt péntekjein 17.20-tól keresztutat imádkozunk a templomban. Alatta gyóntatás is van.
  7. Nagyböjti triduumot (lelki feltöltődési lehetőséget és Húsvétra való készületet) hirdetünk március 15., 16. és 17-re, az esti Szentmisék keretében. Az elmélkedéseket Paszkál testvér tartja. Gyóntatás is lesz!
  8. Szeretettel kérjük továbbá segítségeteket templomunk Húsvét előtti nagytakarításá Igencsak ráfér! A nagytakarítás március 16-án, szombaton, 9 órától lesz. Jó, ha sokan vagyunk, mert annál szebbek leszünk!
  9. Kérjük a Kedves Testvéreket, hogy ne szokjatok le a miseszándékok íratásáról elhunyt vagy élő szeretteitekért. Ez a legtöbb, amit értük tehetünk.
  10. Jövő vasárnap a Szentföld javára lesz gyűjtés.
  11. Plébániai imaszándékunk: plébániánk lelki megújulásáért.