Hirdetések, Évközi XXVII. vasárnap

Hirdetések

Évközi 27. vasárnap

Október 6.

  1. Köszönet mindazon Testvéreinknek, akik segítették a maguk és mások elmélyülését és gyógyulását „A meg nem született gyermek” szobra körüli imaalkalmak vezetésével! Köszönet a Tranzitus vendégfogadását is előkészítő sok segítőnk áldozatos munkájáért!
  2. „Egy szegény ember bölcsessége” címen ismét kiadták az egyik legszebb szépirodalmi alkotást Szent Ferenc életéről, azon belül is a legnehezebb fordulópontról, amelyet át kellett élnie: kilépni a lélek mélysötét éjszakájából az igazán Krisztust-hordozó ember ragyogásáig. A kis könyvecske a szokásos helyen megvásárolható. Mindenkinek szívből ajánljuk!
  3. Plébániánk Karitász Csoportja jótékonysági bált szervez helyi rászoruló családok megsegítésére október 19-én, 17 órától. Várunk minden érdeklődőt és támogatót családi rendezvényünkre! Műsorral, élőzenével készülünk! A svédasztalt töltsük meg közösen étellel, itallal! Helyszín: a Bárkányi Iskola! Zenél: Holecz Attila! A támogató-, ill. belépőjegyek (felnőtt: 2.000.-, gyermek: 500.- Ft) a hétvégi Szentmisék után megválthatók, vagy Szeréminé Lazsán Zsuzsánál az Iskolában. Tombolafelajánlásokat köszönettel fogadunk, melyeket a sekrestyében gyűjtünk. Gyere el, hogy ki ne maradj az együttlét felemelő öröméből!
  4. Még tart a gyűjtés templomunk hangosítására. Aki teheti, kérjük, járuljon hozzá a kiadásokhoz a szokásos perselyünkben (rá van írva)! Nagylelkűségeteket előre is köszönjük!
  5. Októberben minden este a Szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk 17:25-től. Kérünk Benneteket, hogy ennek vezetésére iratkozzatok fel a kihelyezett táblázatba!
  6. Október 8-án, kedden a rózsafüzér imádságot a Magyarok Nagyasszonya szobornál végezzük 17 órától.
  7. Az idei első bibliaóra most kedden, október 8-án lesz Benjamin testvér vezetésével, az esti Szentmisét követően.
  8. A tematikus szentségimádások következő alkalma október 10-én, csütörtökön lesz, melynek keretében a frissen megtértekért imádkozunk.
  9. A Katolikus Iskola és a Plébánia közös zarándoklatot szervez október 12-én, szombaton Márianosztrára és Zebegénybe. A zarándoklat utazását az „Élő Kövek” alapítvány támogatja, így a részvétel ingyenes. Az indulásra a gyülekező aznap reggel 7.20-kor lesz a Bárkányi Általános Iskola előtti parkolónál! A zarándoklatra jelentkezni még a sekrestyében lehet, október 10. csütörtökig! Várható érkezés: este 7 körül.
  10. Továbbra is szeretettel várunk minden ministrálásra vágyó fiút vagy énekelni szerető lányt a ministráns– ill. kóruspróbákra, már 1. osztályos kortól. Jelentkezni Jób testvérnél és Stayerné Szabó Violettánál lehet.
  11. Felkészülési lehetőséget hirdetünk mindazon felnőttek számára, akiknek valamelyik szentség felvétele bármilyen okból eddig elmaradt. Jelentkezni Benjamin testvérnél lehet!
  12. Bíztatunk benneteket, hogy egyházi hozzájárulásaitokat mihamarabb rendezzétek. Erre a szokásos módokon van lehetőség! (Akinek egyszerűbb utalni, az megtalálja a bankszámlaszámot a hirdetőtáblán: 75700403-10410163)
  13. Plébániai imaszándékunk: a ferences család élő és elhunyt tagjaiért.
  14. A hét ünnepei:
  • Október 7. (hétfő) – A Boldogságos Szűz Mária, A Szentolvasó Királynője (Rózsafűzér Királynője) – emléknap
  • Október 8. (kedd) – Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország Főpátrónája; a Rendtartomány Pátrónája – főünnep